Ε.Κ. Θήβας – 15 Μαιου 2014

Βράβευση των τελειόφοιτων μαθητών ηλεκτρολογίας του ΕΠΑΛ Θηβας

Το νέο ΔΣ του Σ.Ε.Η. Θήβας σε συνεργασία με το  Ε.Κ. Θήβας   βράβευσε για ακόμη μια φορά τους τελειόφοιτους του τμήματος Ηλεκτρολογίας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος του συνδέσμου κος  Φίλης Θεοφάνης και ο αντιπρόεδρος κος  Μπάρκας Ιωάννης  επισκέφθηκαν τους μαθητές της 3ης τάξης και έκαναν μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση στα πλαίσια της  πληροφόρησης των μαθητών για το εργασιακό περιβάλλον και της απαιτήσεις της  αγοράς  εργασίας που θα αντιμετωπίσουν πλέον ως μελλοντικοί επαγγελματίες του κλάδου  .

Τα θέμα που μονοπώλησαν  το ενδιαφέρον και τα οποία ανέπτυξαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του συλλόγου  ήταν , ο επανέλεγχος των εγκαταστάσεων  καθώς και  η  Ασφάλεια και Ποιότητα .

Στο τέλος της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του ΔΣ μοίρασαν στους μαθητές βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων από σεμινάρια σχεδιαστικών προγραμμάτων που είχε διοργανώσει ο σύνδεσμος στο γραφείο του.

Επίσης, δώρισαν το καθιερωμένο πια βιβλίο ηλεκτρολογίας στους μαθητές για τους ελέγχους και επανελέγχους  σύμφωνα με το νέο πρότυπο HD384 και τόνισαν για  άλλη μια φορά ότι ο σύνδεσμος θα είναι πάντα στη διάθεσή τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και στην μετέπειτα πορεία τους ως ηλεκτρολόγοι.

sek5 sek3